Partynaglar.


Gårdagen.

Det blev middag på All Star med David igår. Den resturangen har som blivit vårt lilla stammishak. Jag gillar den eftersom de serverar "Riktig mat för riktiga män", som jag brukar säga. Efterrätten åt vi hemma- prinsesstårta från i söndags!

Även fast det inte riktigt kändes som att jag fyllde år så hade jag en trevlig dag. Så jag kan inte klaga. :)


I can relate.


21.

Eftersom vi firade min födelsedag igår känns det inte riktigt som att jag fyller år idag. Jag blev inte grattad på morgonen med sång och paket, för jag hade bett David om sovmorgon istället. :P Han åker till jobbet så tidigt, så då ville jag hellre få lite extra skönhetssömn- vilket jag fick!
 
På skolan hade några av mina klasskompisar koll på att jag fyller år, så de fick resten av klassen att ställa sig upp under lektionen och sjunga "Ja må hon leva" för mig. En upplevelse, helt klart! De är för söta mina små sjukgymnaster. ^^
 
Efter skolan kom jag hem och åt lunch samtidigt som jag fick prata i telefon med min besteven Adrian. Nu sitter jag här och bloggar i väntan på att David ska komma hem från jobbet. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Eventuellt drar vi och äter middag på någon trevlig resturang, eller så blir det en mysig hemmakväll.
 
Jag måste dock erkänna att jag tycker 21 låter gammalt. Jag känner mig dock som 16 år fortfarande, så det har väl egentligen ingen betydelse. ;)
 
 
 

Födelsedagsfirande.

Igår hade vi bjudit hem Sandra, Alexander och Gustav för att fira min födelsedag en dag i förskott. Vi hade blåst ballonger, hängt upp serpentiner, köpt sugrör i olika färger och såna där tutor som man hade på kalas när man var liten. ^^ Det blev en riktig heldag med fika, film, spel och kinamat! Mycket trevligt! Här kommer lite bilder från dagen.
 
Muffinsen som jag och David bakade blev väldigt..kompakta. Men de var fina åtminstone!
 
David hade ordnat en stooor prinsesstårta, och Sandra bjöd på denna hembakade godsak.
 
 
 
Jag trodde man fick färre paket ju äldre man blev, men tydligen inte! Kände mig galet bortskämd. :P
 
När vi fikat och spelat spel var det middagsdags. Vi beställde mat från en kinaresturang som ligger i vår lägenhetsbyggnad, bara 27 meter ifrån oss. Lagom avstånd, och VÄLDIGT gott! Sjukt nöjd att min mat kom i en vit pappkartong också!
Helt allvarligt en dröm som gick i uppfyllelse!
 
David körde på säkra kort och valde att beställa en pizza från kinaresturangen istället. :P
 
TACK för att ni gjorde min "Dag-före-födelsedagen" så grym! Älskar er! ♥

Köket.

Känner att det var länge sedan jag publicerade något i denna kategori. Därför tänkte jag passa på nu när vi håller på att byta ut skåphandtagen i köket. De gamla var sjukt fula och äckliga, och hade en plastbeläggning på sig som släppte varje gång man tog i dem. Inte nice.
 
Därför fick vi lov av vår hyresvärd att byta ut dem, (på deras bekostnad), och fick välja själva hur de nya skulle se ut.
Helt okej deal! Så här blev resultatet:
 
Före
 
Efter
 
 
 

Nåt fuffens.

Jag älskar att få såna här sms av David:


LTU på Nordnytt.

Imorse när vi hade lektion kom det två män från Nordnytt och frågade ifall de fick filma lite i vårt klassrum till ett reportage de gjorde om skolan. Det fick de, och HÄR har ni resultatet!
 
Jag syns litegrann 35 sekunder och framåt i klippet, då kameran filmar in i vårt klassrum. De pratar sedan om att Sjukgymnastutbildningen håller en hög kvalitét (vilket känns bra att höra!), och då filmar de mina klasskompisar. :)
 
We're famous and we know it.

Social söndag.

Imorse gick jag och David på möte där han skulle sköta ljudet. Därefter var vi ett gäng som drog till Dagobert's mackbar och åt lunch. Varken jag eller David hade varit där förut, så det var kul att få testa något nytt!

Nu får vi snart fikagäster. Jag har fyllt min telåda till bredden, så mina vänner från Västerbotten kan nog gissa vem som delvis kommer hit.


Bunkrat upp.

På måndag börjar nästa läsperiod för mig, och David börjar jobba igen efter påskledigheten. Därför passade jag idag på att bunkra upp och göra matlådor som ska räcka ett tag. Två kycklingpajer och en stor ugnspannkaka lyckades jag skrapa ihop!

Nu blir det "Hotel Transylvania" och lördagsgodis med min karl!


iCan iCurl.

Jag vet inte HUR länge jag har haft min iCurl från Babyliss. Några år är det i alla fall. Tanken är att den ska locka håret på några sekunder, och det ska vara JÄTTEENKELT!! Jo tjena. Det har alltid slutat med att mitt hår har blivit PLATTARE när jag har använt den.

Så nu när jag är ledig och allt bestämde jag mig för att jag skulle lära mig använda den. Funkade det inte så hade jag tänkt kasta ut den genom fönstret. Turligt nog för fönstret så gick det till slut! Finally.


En bra avslutning på en bra dag.

Kvällsmys med fruktsallad och Let's Dance!


Påsk 2013.

Min påsk kan sammanfattas med denna bild:

 
Men vi har ju gjort annat också när jag tänker efter.
Myst med hundvalpar, ätit, fikat, pimplat, sett på hockey, firat en
födelsedag och träffat släkten bland annat!
 
Nu är vi hemma igen, jag och min karl. Vi har sprungit ärenden hela dagen, David har klippt sig,
jag har fått goda nyheter och nu smider vi planer. Jojomen, mycket på gång!

RSS 2.0
Design by Tasnim