I've been longing for you.

Igår när jag var och handlade passade jag på att köpa något som jag crejvat sedan jag flyttade till Luleå- fiskpinnar!

Det kanske låter konstigt, men fiskpinnar med potatismos och ärtor måste vara bland den bästa husmanskosten som finns.

Nu råkar det vara så att min kära fästman varken gillar fiskpinnar eller potatismos (weird, right), så därför passar jag på att äta det nu när han är på jobbet. Oh, joy. <3


En update.

Här har det varit dött ett tag. När folk till och med börjar höra av sig och klaga på hur lite jag bloggar, då är det dags att skärpa till sig! So here we go!

Idag har jag lyssnat på några inspelade föreläsningar, strosat en stund på stan och hängt med David som har varit hemma sjuk.

Nu på eftermiddagen har jag dessutom hunnit slå in ett gäng presenter. I helgen åker vi nämligen hem, och då har vi inte bara ett utan TVÅ födelsedagsbarn att fira. Det ska bli såå kul. Jag saknar alla där hemma så jag håller på att bli knäpp!

I can't wait. <3


Shoppaholics.

Den här eftermiddagen har jag spenderat på stan med min kära syster. Det började med att hon bara skulle ge mig smakråd på en grej, och slutade med att vi besökte nästan varenda affär i centrum (kändes det som). Vi båda gjorde några goa fynd. Detta köpte jag:

- Två marinblå tröjor
- Två par jeans, svarta och blå
- Två bh:ar, en svart och en vit
- Ett par örhängen

Bara sådant jag behövde alltså! Nöjd!


Fetonsdag.

Igår insåg jag för sent att det var fettisdag, så jag hann inte få tag på någon semla innan de var slut överallt. Idag hade jag dock bättre tur!

Var tvungen att köpa en iskall cola också. Jag minns knappt jag hade ett sug efter Coca-Cola, men idag slog det till!


OCD.

Jag måste bara skriva om en liten egenhet som min kära fästman har. Han har ett syndrom som jag har valt att kalla OCD (=Obsessive Chewinggum Disorder). Han kan nämligen inte passera en tuggummiautomat utan att gräva fram alla mynt han äger och sedan gå loss på automaten. De små är hans favorit. Även fast han själv säger att de flesta smakar tvål och tappar smaken innan man har hunnit ut ur affären. Logiken där alltså.

Nåväl. Jag tycker det är ganska sött.


Vår kväll.

Efter middagen drog vi till Sandra och Alexander, som dessutom hade besök av min faster Pia och hennes barn.

Tillsammans såg vi Melodifestivalen, åt hemgjord glass och jublade av glädje när Sean Banan gick direkt till final! Ja. Eller nåt.

Kvällens utmaning: Försök säga "Copacabanana" snabbt tio gånger utan att sluddra. I dare you.


David bakar.

Idag tog David ett initiativ som han inte har tagit på många år- han bakade! Det blev en dubbel sats vaniljmaränger, och de var supergoda! Vilken karl jag har.

Jag tror vi tar med oss ett gäng till Sandra och Alexander ikväll då vi ska se Melodifestivalen.


Bananpannkakor.

Imorse valde jag att prova något nytt till frukost- nämligen bananpannkakor. Flera av mina klasskompisar har rekommenderat det, så jag tänkte att jag var tvungen att testa!

Det kunde inte vara lättare att göra:
1 ägg
1 banan
Vispa ihop och stek som du steker vanliga pannkakor.

Och det var supergott! Tanken är väl att det ska vara nyttigt också, men jag valde att äta dem med glass och frysta hallon. Bara för att det är lördag. Testa!


Tisdag.

Jag hade inte planerat att jag skulle se film till 02.30 inatt.
Jag hade inte planerat att jag skulle vakna strax före kl 11 imorse.

Däremot hade jag planerat att gå till gymmet, och det tänker jag fullfölja! Det blir inga armar idag dock, för mina armveck hatar mig fortfarande. Tror det få bli ben idag. Mycket spännande för er att veta, I know.

God morgon!


Veka armveck.

Förra veckan gjorde jag ett arm-styrketräningspass åt Sandra (yes, that's what I do now). Så i helgen när jag och David var på gymmet tänkte jag att jag kunde prova det på mig själv. Bara för att se om det funkade liksom.
 
Och om det funkade. Jag har sån sjuk träningsvärk- I ARMVECKEN!! Igår när jag skulle skaka en yoghurtförpackning fick jag hålla den i båda händerna och svinga överkroppen från sida till sida.
 
Måste ha sett helt normalt ut inser jag nu.

Morgonrutiner.

Jag insåg just att mina morgonrutiner har ändrats ganska mycket under de senaste åren. Tidigare klev jag bara upp, klädde på mig, sminkade mig och åt frukost. Nu för tiden ser min rutin ut som följer:

- Svarar på eventuella sms som kommit under natten
- Läser eventuella mail jag fått under natten
- Kollar om jag fått några nya kommentarer på någon av mina bloggar
- Läser nya inlägg på Bloglovin
- Loggar in på Facebook
- Spelar Quizkampen
 
Och allt detta gör jag medan jag fortfarande ligger i sängen! Därefter kliver jag upp, äter frukost, och beroende på om jag ska till skolan eller inte klär jag på mig. Annars blir det pyamas åtminstone halva dagen. :P
 
Här har ni ett exempel på en annan morgonrutin, från världens bästa serie Cougar town:
 

Hemmafrun.

Idag har jag känt mig som en riktig liten hemmafru. Har både tillverkat våfflor, semlor och invigt Davids glassmaskin (som han inte visste att han ägde fram tills för några veckor sedan).

Det bjöd vi sedan Sandra och Alexander på, samtidigt som vi tittade på Melodifestivalen. En bra dag och en mysig kväll med andra ord!


Våfflor.

Det är skillnad på våfflor och våfflor. Uppenbarligen.


RSS 2.0
Design by Tasnim