25/9

Lunchade i solen. I september. I Luleå.
Gotta love that.


En födelsedagsfest senare..

Ont i fötterna och kramp i smilmusklerna är resultatet av en grymt rolig födelsedagsfest hemma hos Fredrika (klasskompis). Helt klart värt det dock, och jag kan än en gång konstatera att jag har världens härligaste klass!
 

Bitarna faller på plats.

Nu har min älskade fästman ÄNTLIGEN fått beskedet att han kan få bli förflyttad till YIT i Umeå till deras filial i Luleå!

Vi har gått i flera veckor och undrat och hoppats på ett positivt besked, och nu känns det som att en stor sten har lyfts från mitt bröst. Vi är såå glada och tacksamma!!

Det enda som är kvar att ordna nu är lägenhet. Så det kan ni fortsätta hålla tummarna för!


3 år.

Idag har jag och David varit tillsammans i 3 år. Jag fattar inte att tiden har gått så fort! Det känns som igår vi satt i hans rum och han frågade om jag ville bli hans för alltid. Och jag svarade ja- utan att tveka. Redan då visste jag att han var speciell. Att det vi hade var något jag aldrig hade upplevt tidigare, och förmodligen aldrig skulle uppleva igen.
 
Vi har dessutom varit förlovade i 6 månader idag, så det är mycket att fira. Tyvärr gör vi det på skilda orter- jag i Luleå och han i Umeå. Det känns supertråkigt såklart, men det finns inte så mycket att göra åt det. Vi får fira i efterhand helt enkelt. :)
 
Nu är det dessutom mindre än 11 månader kvar till bröllopet..! I can't wait.
 

Intern bild, men det får gå. ;)

If home is where the heart is then my home is where you are.


Dagens fynd.

Denna höstjacka från Carlings. Originalpriset var 899 kr.
Men den var nedsatt med 70%!! Jag var TVUNGEN att slå till!
 
Vad tycks? ^^

Lördagsnöjet.


Virusvarning?

Den här bilden kom upp på min skrivbordsbakgrund när jag startade upp datorn. Aldrig sett den förut.
 


När jag sedan ska göra statusuppdateringar på Facebook så ser det ut såhär:Vad hendeeeeeeeer med min dator egentligen??

Bluescreen.

Detta är andra gången på en vecka, och fjärde gången på en månad som min dator får bluescreen. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag är livrädd att saker kommer försvinna eller att jag inte ska kunna få igång datorn alls snart.

Så frågan är om jag måste köpa en ny dator, rensa skiten eller bara be till Gud att den ska bli helad. Suck.


Ändrade planer.

Näpp. Det blev ingen välkomstmiddag för mig ikväll. Jag har mått mycket sämre idag än igår, och skulle inte ens ha orkat ta mig dit. Det var synd i och med att jag har sett fram emot det hela veckan, men what to do liksom?

Det positiva är att jag kunde ge min middagsbiljett till en tjej i klassen som inte hade fått tag på någon. Alltid nåt. :)

Men jag har det inte så illa här hemma med Sandra och Alexander heller, som ni ser.


RSS 2.0
Design by Tasnim