Roadtrip.

I lördags tog jag och David en liten roadtrip till Finland. Vi skulle ändå till IKEA i Haparanda, så då passade vi på att åka över gränsen! Jag skäms över att behöva säga det, men det var mitt första besök i Finland någonsin. Sjukt tragiskt!
 
Hur som helst- det var trevligt, men vi måste nog åka dit på en längre vistelse någon gång. ^^
 
 
 
 

Madrasser till salu!

Vi har ett par nya, oanvända bäddmadrasser som vi vill bli av med eftersom vi inte har någon användning för dem. De är från Jysk och har måtten 90x200 cm. Vi säljer båda för totalt 300 kr.
 
Madrasserna kan antingen hämtas hos oss i Luleå, eller tas med till Västerbotten nästa gång vi åker hem. Är du intresserad? Skriv ett mail till hallons0da@hotmail.com eller skicka ett meddelande till mig på Facebook! :)
 
 
 
 

Sandras och Alexanders bröllop.

Nu har jag redigerat klart bilderna från Sandra och Alexanders bröllop i fredags. Det firade jag med att hiva ut dem på Facebook. Så vill ni se dem får ni kika in där!
 
Är ni nyfikna på hur jag och David såg ut kan ni titta här nedan. :)
 
 

Sandras möhippa.

I söndags var det dags för syster Sandras möhippa. Vi höll igång från kl 8 på morgonen till kl 22 på kvällen med träning, spa, bad, middag och lekar. Jag var GANSKA slut när jag kom hem, och hade kramp i käkarna av att ha skrattat så mycket. Ett gott betyg! ^^
 
Här är ett videoklipp från kvällen, Vill ni höra fler detaljer från dagen kan ni klicka in på Sandras blogg, HÄR.
 
 

RSS 2.0
Design by Tasnim