Retro radio.

I förrgår köpte David den här supertuffa radion åt mig. Jag älskar den! Har suktat efter den i flera månader, och nu fick jag den! Ni ska få se en bättre bild på den när den står på sin rätta plats i lägenheten. ^^


Det märks nog.

David köpte den här förpackningen Polarbröd i förrgår. Det är bara han och jag som har ätit av den.

Märks det att vi gillar Polarbröd?


Packad och klar.

Ja. Det är inte jag som är packad. Det är mina väskor. I morgon är det Bygdeå som gäller, och på måndag drar vi till nya lägenheten! Jag är så spänd att jag kan kräkas!!

But I won't.


Godkänd.

Klarade första duggan (den jag skrev igår). Känns sjukt bra! Det firar vi med att börja plugga till nästa veckas dugga.
 
Så roligt liv har jag just nu.
 
 

Fitness 24/7.

Igår fick jag äntligen tummen ut och gick och köpte mig ett gymkort. Karln fick jag också med mig, så vi tränade tillsammans i nästan tre timmar! Eller..vi var där i tre timmar åtminstone. Kan ha att göra med att vi inte hittade och fick leta efter alla maskiner vi skulle använda.

Jag har länge tänkt skaffa gymkort men inte hunnit/orkat, men nu blev jag så illa tvungen. Vi har nämligen börjat med en träningskurs på skolan där vi ska träna en klasskompis och själva bli tränade av en annan klasskompis. Vi ska köra både kondition och styrka i ca 6 veckor, så gymkort var som sagt ett måste för att det skulle gå. Men nu har jag ju David med mig, så då känns det genast mycket lättare!

Together, we will be fit. Typ.


Nyinköpt.

Idag köpte jag en ryggsäck på Claes Ohlssons. Ja ni hörde rätt- jag, som aldrig går en meter utan min handväska (jag tog med mig den när vi åkte iväg med skoter för att pimpla en gång) har gått med i ryggsäcksklubben.

Man känner sig som världens plög när man har den på sig, men det kan inte hjälpas. Med alla böcker och datorn och gud vet allt så var det ett nödvändigt inköp. Ergonomiskt om inte annat!

Hjälp vad gammal jag lät nu. Jag tar tillbaka det.


Första duggan.

Idag har jag skrivit min första dugga. Det är nästan som en vanlig tenta fast lite "lättare", och är mest till för att läraren ska se så vi har förstått allt vi har gått igenom på lektionerna. Jag tror att det gick bra. Det kändes så i alla fall! Nu hoppas jag bara att läraren inte hör av sig, för om hon gör det betyder det att jag inte klarade den. :P
 
Oh well, bara att börja plugga till nästa veckas dugga då!
 
 

Ny kategori.

Som ni kan se här till höger så har jag skapat en ny kategori här på bloggen med namnet "Hemmet". Från och med inflyttningen nästa vecka gissar jag att det kommer bli ett antal inlägg om lägenheten, inredning, och sånt som jag önskar att jag hade råd med/önskar att folk ger oss när de kommer och hälsar på. Hähä. ;)
 
Så. Nu har ni något att se fram emot!

Liten uppdatering.

Kom just tillbaka till Norrbotten efter en mysig helg hemma i Bygdeå. Jag hann både umgås med familjen, äta middag med dem hos familjen Mellberg, fira ett födelsedagsbarn, träffa kompisar och sjunga med bästa Adrian. Det kändes bra att få träffa alla igen, känns som att det blir längre och längre mellan gångerna nu.
 
Dock så åker jag hem igen redan i helgen, eftersom jag och Adrian ska spela/sjunga på CM3's julkonsert i Robertsfors på söndag. Det ska bli roligt! Hoppas bara att jag håller mig frisk till dess..! Innan konserten ska vi även hinna med att fira 1:a advent hemma i Bygdeå, vilket är en av årets höjdpunkter. Nu börjar julstämningen krypa sig på!
 
I övrigt är det prick EN VECKA kvar nu tills vi får nycklarna till lägenheten! Gissa om vi längtar!! Sedan kan vi börja ta emot gäster på löpande band. Någon som är frivillig? ;D
 
 
 
 
 

More days like this.

Den här dagen har verkligen varit bra på alla sätt. Den började med två lättsamma föreläsningar med världens bästa lärare (Jenny), därefter lunch, och slutligen ett 45 minuters konditions-/styrkepass med hela klassen som leddes av Jenny.
 
Så nu har jag just duschat och är sådär härligt slut som man bara blir efter ordentligt träningspass. Jag föredrar alla gånger detta framför den tröttheten man drabbas av efter en heldag med föreläsningar!
 
Senare ikväll ska jag packa, för i helgen åker jag och David hem en sväng. Känns gött. Jag har faktiskt lite hemlängtan, för nu var det ett tag sedan jag var där! Så Bygdebor- håll er i trakterna i helgen så kanske vi ses! ;)
 
 

David 21 år.

Grattis på födelsedagen, älskade pojke. ♥
Önskar att du var hemma så vi kunde fira dig ordentligt.
Men vi får ta igen det i helgen. :)
 
Bilder från fjolårets födelsedagsfirande.

Hur coolt?!

För er som inte fattar varför jag blev uppspelt över den är bilden så kan jag berätta att det beror på att jag kommer från Bygdeå. Det är fel svar, men ändå. Det fanns som alternativ, vilket var coolt!


Gräsänka.

Jaha. Då var man gräsänka helt plötsligt. David har åkt på jobb i Överkalix och kommer inte hem förrän på fredag. Visserligen kommer jag ha massa skolarbete att roa mig med när han är borta, men jag kommer sakna honom!

Det innebär också att han inte är hemma på sin födelsedag som är imorgon, så vi tänker fira honom på lördag istället. He bli nog bra.


Räddaren i nöden.

Jag har svårt att tro att vissa saker händer av en slump.
 
I morse satt jag framför datorn och kollade upp all kurslitteratur som vi måste köpa till träningskursen vi just har påbörjat. Jag grämde mig över att det var så många böcker- och billiga var de inte heller. Just för tillfället är jag inte överdrivet tät nämligen, i och med att jag råkade gå och köpa en brudklänning i lördags (vilket ni kan läsa om HÄR).

Hur som helst så skulle jag just klicka hem en bok när en tjej jag har lärt känna genom Pingst (som också pluggar till sjukgymnast, fast en termin över mig) skrev till mig på Facebook. Då sa hon att hon hade två böcker till den här kursen som jag kunde få LÅNA om jag ville! Där snackar vi timing!!
 
Så om du läser det här Sara- du är guld värd!
 
 
 
 

Hej Nalle Puh.

Ligger i soffan med denna vid min sida, och tittar på filmen "Winnie the Pooh" från 1977. Nostalgi!


2012- ett kärlekens år.

Som rubriken antyder så har detta verkligen varit ett kärlekens år. Jag tror aldrig jag har upplevt ett år där så många i min närhet har förlovat sig! Efter att jag och David förlovade oss i mars så har inte mindre än TOLV par i vår närhet gjort detsamma! Bara två par den här veckan!! Jag själv är ju en riktig sucker för allt som har med förlovningar och bröllop att göra, så jag har verkligen haft ett bra, romantiskt år! ;D
 
Vi får väl se vad 2013 har att erbjuda, men jag har svårt att tro att det blir lika många som i år. Men den som lever får se!
Jag vet då om minst fyra bröllop som kommer äga rum nästa år i alla fall..♥
 

Dagavill.

Mkaaaay. Jag KAN ha skrivit ett inlägg igår om att jag och David skulle till stan idag. Det berodde nog på att jag trodde det var fredag igår- vilket det inte var.

IDAG är det däremot fredag, såå..imorgon ska jag och David till stan! Så ni vet vad jag håller på med liksom.


Lugna gatan.

Då var denna läsperiods andra tenta avklarad! Det firar jag/vi med serier, chill i soffan och kebabrullar lika stora som Alexanders underarm. Kan det bli bättre liksom?
 
Imorgon blir det stan med älsklingen. Jag måste verkligen hitta ett par vinterkängor innan..well..innan vintern.
 

RSS 2.0
Design by Tasnim