Stina har blivit mamma..

..åt en underbar schäfervalp vid namn Urban!







Man blir trött av att gå från famn till famn..^^

Kommentarer
Postat av: Anonym

stackars hund! :O

Hur kan hon lämna han ensam i hundstallet, han hade ju fan skite överallt och skakade hela han. Man lämnar inte en 2 månaders valp ensam på ett nytt ställe utan tillsyn. Och hon som är så "duktig" borde ju veta det. Och hur har hon tänkt hon ska klara av en schäfer när hon inte ens klarar av att dressera en samojed. Du kan ju hälsa hon det..

2010-04-21 @ 15:26:22
Postat av: Micka

Har du något att säga till Stina om hennes sätt att uppfostra hundar så kan du ju säga det direkt till henne. Men om du är så feg att du inte vågar stå upp för dina åsikter så ska du banne mig inte skicka anonyma kommentarer heller. För övrigt så är Stina mer kompetent än du nånsin kommer att bli, och det vet du också.



Jag kan även informera dig om att han inte har varit ensam i mer än en timme i sträck idag. Det har alltid varit någon hos honom. MILJÖTRÄNING kallas det! Om nu DU är så "DUKTIG" så borde du väl veta det?!



Sen kan du ju själv försöka uppfostra en sex månader gammal polarspetshane som du har tagit som omplaceringshund och se hur fruktansvärt lätt det är. SEN kan du komma tillbaks och kommentera.



Idiot.

2010-04-21 @ 16:19:41
URL: http://mikaelaisraelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim