Min dag.

Den här dagen har bestått av en inte så lång sovmorgon, skypesamtal med en saknad vän, cykling i spöregn, träning på STIL, ett flertal avsnitt av "Huset fullt", och till sist filmkväll med glass och varm hjortronsylt. En helt okej dag med andra ord!

Dock så har jag dragit på mig en förkylning (är snuvig och har galet ont i halsen). Det känns sådär. Vill verkligen vara frisk på morgondagens sittning, som är en välkomstmiddag för alla nollor. Får väl se hur det går..!


Dirty dancing.

Igår var den roligaste dagen hittills under nollningen. Under eftermiddagen var det dansträning i Porsöhallen. Jag trodde inte alls att det skulle vara så många där, men vi tog upp hela hallen! Extra roligt var att det var ungefär lika många tjejer som killar. Jag blev sjukt chockad faktiskt. Men jag är inte van att killar dansar frivilligt. :P
 
Vi gick igenom grunderna i både bugg och foxtrot. Det kändes bra att få friska upp minnet lite, eftersom jag inte har dansat det sedan jag gick i högstadiet. På kvällen gick sedan jag och en klasskompis till ett event på skolan som kallades "Dirty dancing" (trots att det inte var dirty överhuvudtaget, bara vanlig pardans). Det var nästan lika mycket folk där med, som buggade loss och foxtrot...ade..(?) till ett liveband som spelade hela kvällen.
 
Jag kommer inte ihåg sist jag dansade så mycket och länge (nästan konstant i 3,5 timma), och hade så sjuuuukt roligt! Jag och Victoria (klasskompisen) blev så inspirerade att vi anmälde oss till en buggkurs som startar nu på tisdag. Det ska bli spännande!
 
Blev dock inspirerad att se min favoritfilm igen!

De har joinat klubben!

Jag gillar hemligheter. I alla fall om jag får ta del av dem. Men vissa hemligheter är svårare att hålla än andra. Till exempel en hemlighet som jag fick veta för snart två veckor sedan. Nu har dock de berörda parterna gått ut med det, så då tänkte jag passa på att sprida det vidare till er!
 
Som sagt, för snart två veckor sedan fick jag ett samtal av min bästa vän i hela världen- Ellen. Till saken hör att vi bara några dagar tidigare hade pratat om förlovning, och jag sa att jag längtade tills hon och Gustav skulle joina "klubben". När hon ringde pratade vi först lite allmänt om väder och vind, innan Ellen tog till orda: "Är det okej om jag joinar klubben nu?" frågade hon. Trög som jag är så fattade jag inte alls vad hon menade. Hon var tvungen att specificera sin fråga. "Ja, klubben för de förlovade alltså!" fortsatte hon.
 
Ja. Sedan kan ni ju gissa vad som hände. Jag skrek. Hon skrek. Jag skrek lite till. Sedan släppte hon bomben: det skulle vara en hemlighet. Oh. Snap.
 
Men jag lyckades. Jobbigt var det dock! Får man så glada nyheter vill man ju inget hellre än att tala om det för hela världen! Igår gick de dock ut med det både på Instagram och Facebook, så då är det definitivt ingen hemlighet längre! Nu vill jag bara säga hur glad jag är, och att jag vet att detta kommer bli hur bra som helst. Passa på att njuta av tiden som nyförlovade, för den är helt fantastisk!
 
Älskar er. ♥

Det bästa med födelsedagskalas:

Resterna.


Happy birthday!

Jag glömde visst att nämna att min kära syster fyllde år igår. Så jag säger det nu istället!

Nu firar vi henne med prinsesstårta, mintchokladkaka och äppelmuffins. Inte illa. Inte illa alls!


Utflykt.

Efter skolan drog jag och David ut på en liten roadtrip. Vi körde till ett ställe som heter Rutvik, där vi köpte pizza som vi sedan åt i bilen på en parkeringsplats. Mycket romantiskt.

Målet med resan var dock Sunderbyns sjukhus, där jag skulle träffa en tjej som jag skulle köpa kurslitteratur av.

På hemvägen hann vi besöka både Dollarstore och Slemmis (Ica Porsön). Vi lyckades även köra vilse ett par gånger, men NU vet vi var allt ligger! Typ.


Första dagen.

Idag blev jag officiellt en "nolla" på Luleå Tekniska Universitet. Vi fick först information av rektorn och andra viktiga personer, innan "Phösarna" tog över. De visade oss runt på området och berättade sånt som är värt att veta om skolan. I min klass är vi 30 tjejer och typ..6 killar?

Som avslutning fick vi tillverka varsin supersnygg skylt som man som nolla måste ha på sig under hela nolleperioden. På den står det vad man heter, var man kommer ifrån, ålder, civilstånd etc. Glömmer eller struntar man i den så måste man bära en straffskylt som sägs vara ännu fulare än våra.


Psykbryt nummer 5.

Need I say more?


Bad start.

Det känns ju sådär att ha börjat första dagen i Luleå med att få inte mindre än FYRA psykbryt inom loppet av en timma.

Psykbryt 1: Cyklade hela vägen till Ica Porsön, hämtade det jag skulle ha och lastade upp allt på bandet innan jag insåg att jag hade glömt börsen hemma.

Psykbryt 2: Cyklade hem och hämtade börsen, och när jag kom tillbaks till Ica och skulle parkera cykeln utanför så lyckades jag riva omkull tre andra cyklar samtidigt.

Psykbryt 3: Kom hem och skulle ta fram min dator. Fastnade i kardborren på dataväskan och lyckades slita upp exakt 21 små hål i mina strumpbyxor.

Psykbryt 4: Skulle fylla i en ansökan om att få Ica-kort, och skrev fel det första jag gjorde. Med bläck.

Nu kan det bara bli bättre.



Och det blev afton, och det blev morgon.

Då var första natten i Luleå avklarad. Än så länge känns det inte som att vi bor här. Snarare som att vi är på besök!

Idag har jag ett ärende att gå, medan David ska på jobbintervju. Håll tummarna för att det går bra!

Nedan är en bild på vårt nya "rum". Jag har redan hunnit bli installerad som ni ser!


Systra mi.

I helgen kommer min kära syster hem en snabbis från Luleå. Hon fyller år nästa vecka, så vi ska passa på att fira henne nu på lördag.

En av de största anledningarna till att jag ser fram emot vår flytt är att jag kommer närmare systra mi. Det är jobbigt att ses så sällan när man är så tighta som vi är, så det här året kommer bli det bästa på länge ur den synpunkten!


Årets första..

Årets första dopp- ovanligt sent, ovanligt kallt.


Fotograferingen.

Just nu sitter jag och redigerar bilderna från gårdagens photoshoot.
Det är verkligen inte svårt att få bra bilder när man har så pass vackra motiv!
 

Resultatet.

Nåja. Jag klådde mamma i alla fall.


Gokart.

Jag återkommer om vem som vann. "No mercy" är dagens ledord.


Dubbeldejt.

Gårdagen bjöd på ännu en dubbeldejt med mig, David, Ellen och Gustav. Jag passade på att ha en liten photosession med E och G, och fick några riktigt fina bilder!

Vi hann även fika med Gustavs familj, samt se filmen "This means war" ute i deras lekstuga. Riktigt rolig film, och en väldigt rolig kväll i allmänhet! Usch vad vi kommer sakna dem två. <3


I bubbelplastens förlovade land.

Ikväll är det packning som står på schemat. Vi har visserligen ingen lägenhet i Luleå ännu,
men jag håller hoppet uppe. Och packa måste jag göra förr eller senare, så varför inte förr?
 

Rollin', rollin', rollin'.

Efter 6 km på dessa är jag rätt så nöjd.
Och den här gången ramlade jag inte ens!
 
 
 

At the end of the day.

Det märks på hur dagavill jag är att jag har semester. Jag TROR dock att det är tisdag idag, så vi kör på det. I Umeå har det regnat i stort sett hela dagen, så vi har mest suttit och ugglat framför varsin dator. David har spelat Minecraft och jag har sett ca 25 avsnitt av "Huset fullt". Utöver det så har jag även hunnit med att byta bloggdesign, skriva en låttext (det var inte igår) samt pilla med lite bröllopsrelaterade saker. Så får man en regnig dag att gå!


Club sandwich.

Idag gjorde jag en nyhet till lunch, som jag tidigare bara har ätit hos min syster och hennes pojkvän. Det blev Club sandwich, men i en liten annan tappning än den de bjöd på. Rostat bröd, stekt kycklingfilé, sallad, tomat och tre olika sorters dressingar. Jag tror den gick hem, för Davids portion försvann gode snabbt. Inte dåligt. Inte dåligt alls.
 

Ny design!

Hej och välkomna till min nyadesignade blogg! Eller ja. Det är ju inte jag som har gjort den, men jag lade in designen hä..eller..nej det gjorde min kära syster. Men jag hittade mallen på Internet helt själv! Imponerande va?
 
Hope you like it!

The reason.

Jag vet, och ni vet, att jag suger på att blogga här.
Det är betydligt mer liv på min bröllopsblogg.
 
Anledningen till att det tar emot att skriva något
här är att jag är så less på min bloggdesign.
Det är sant, det sitter inte djupare än så!
 
Nu är jag ju dock född med två vänsterhänder (ni fattar?),
så jag är inte kapabel att göra något åt det. Därför vädjar
jag nu till er läsare- vem som helst. HJÄLP MIG!!!
 
Annars lär det fortsätta vara lika dött här som det har varit
de senaste veckorna/månaderna, och det vill ni väl inte?
 
Tack på förhand, önskar en tekniskt efterbliven bloggare.

RSS 2.0
Design by Tasnim